Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát megfőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, apróra felvágjuk, és kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst is. A tejfölt a tejszínnel, mustárral és a kétféle szósszal összekeverjük, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Ebből a szószból egy keveset adunk a húshoz, majd jól összeforraljuk. A tésztát összekeverjük a hússal, tepsibe […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.14.

Hozzávalók

Elkészítése

A tésztát megfőzzük, majd hideg vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük. A hagymát megtisztítjuk, apróra felvágjuk, és kevés zsiradékon megdinszteljük, majd hozzáadjuk a húst is. A tejfölt a tejszínnel, mustárral és a kétféle szósszal összekeverjük, sózzuk és borsozzuk ízlés szerint. Ebből a szószból egy keveset adunk a húshoz, majd jól összeforraljuk. A tésztát összekeverjük a hússal, tepsibe tesszük, leöntjük a maradék szósszal, és megszórjuk reszelt sajttal. Sütőben szép pirosra sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is