Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Csokis sütik

Karamellás sütik

Karamellkrémes sarok

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Tészta: A tésztához verjünk kemény habot a szétválasztott tojások fehérjéből és a cukorból, majd keverjük bele a tojássárgáját. Adjuk hozzá a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet, majd dolgozzuk bele az olajat. Töltsük a tésztát egy kivajazott, liszttel meghintett, 20×30 cm-es tepsibe, és süssük meg előmelegített sütőben. Pudingos krém: A pudingos krémhez keverjük csomómentesre a pudingport […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.18.

A tésztához

A pudingkrémhez

A karamellkrémhez

A díszítéshez

Elkészítése

Tészta:

A tésztához verjünk kemény habot a szétválasztott tojások fehérjéből és a cukorból, majd keverjük bele a tojássárgáját. Adjuk hozzá a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet, majd dolgozzuk bele az olajat. Töltsük a tésztát egy kivajazott, liszttel meghintett, 20×30 cm-es tepsibe, és süssük meg előmelegített sütőben.

Pudingos krém:

A pudingos krémhez keverjük csomómentesre a pudingport a tejjel és 7 dkg cukorral, majd főzzük fel és hűtsük ki. Közben vízfürdőben verjük sűrűre a 7 tojásfehérjét és a maradék cukrot. Emeljük ki a vízfürdőből, verjük habbá és forgassuk bele a pudingba. Keverjük krémesre a pudingot, és a felét fessük be kakaóporral.

Karamellkrém:

A karamellkrémhez karamellizáljuk a 14 dkg cukrot, majd öntsük hozzá a tejszínt. Kevergetve főzzük fel, majd miután kihűlt, verjünk belőle kemény habot.

Összeállítás:

Kenjük meg a kakaós tésztát először a világos, majd a sötét pudingkrémmel, és oszlassuk el rajta a karamellkrémet. Tegyük a hűtőbe, amíg megdermed. Végül vágjuk tortacikk alakú szeletekre és díszítsük tetszés szerint.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is