Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apró kockára vágott szalonnát kevés zsíron pirítsuk meg. A tésztát enyhén sós, bő vízben kifőzzük, leszűrjük, lerázzuk róla a vizet és egy sütőedénybe csúsztatjuk. Meglocsoljuk a szalonnazsírral és a pirított zsalonna felét rászórjuk. Ezután jól keverjük össze. A túrót törjük át villával és dolgozzuk össze a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan forgassuk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Alexandra1234
Beküldte: 2020.10.17.

Hozzávalók

Elkészítése

Az apró kockára vágott szalonnát kevés zsíron pirítsuk meg.

A tésztát enyhén sós, bő vízben kifőzzük, leszűrjük, lerázzuk róla a vizet és egy sütőedénybe csúsztatjuk. Meglocsoljuk a szalonnazsírral és a pirított zsalonna felét rászórjuk. Ezután jól keverjük össze.

A túrót törjük át villával és dolgozzuk össze a tejföllel, sózzuk, borsozzuk, majd az egészet alaposan forgassuk össze a tésztával.

A tetejét elsimítjuk és a félretett pirított szalonnával megszórjuk.

Előmelegített, kb 200 fokos sütőben 15 perc alatt süssük át annyira, hogy felül kicsit megpiruljon.

Az egésznek az a titka, hogy amikor az étel elkészül, akkor laza és szaftos maradjon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Hétköznapi receptek Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek
Alexandra1234
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is