Elkészítése
Egy evőkanál citromlében feloldom a 12 szem édesítőtablettát, majd összegyúrom a tészta hozzávalóit. Kinyújtom a tésztát, és pihentetés nélkül kibélelek vele egy kapcsos tortaformát, úgy, hogy az oldalát is teljesen befedje.
A túrót, tejfölt, olajat, 2 evőkanál citromlében feloldott édesítőtablettákat, 2 tojást, vaníliás pudingport és 2 csomag vaníliás cukrot egy nagy tálba teszem, és botmixerrel addig keverem, amíg teljesen sima, csomómentes lesz. Ezt követően a krémet két részre osztom. Az egyik felébe beleteszek még egy evőkanál citromlevet és egy csomag vaníliás cukrot, a másik felébe pedig hozzákeverem a kakaóport és a rumaromát. Mindkét krémet újra átdolgozom a mixerrel.
A tortaformát két egyforma méretű szedőkanál segítségével töltöm meg. Először a fehér krémből teszek egy kanállal a torta közepébe, majd a kakaósból szintén a közepére, és így tovább, amíg el nem fogy a krém. Mindig a közepére merem a krémet, így éri el az abszolút csíkos hatást. Nem szabad kavargatni vagy kenegetni, magától fog szétterülni a formában.
Előmelegített sütőben kb. 50 perc alatt megsütöm. Ha kivettem a sütőből, kb. 10-15 perc múlva veszem le a tortaforma oldalát, és csak teljesen kihűlt állapotban szeletelem fel. Ez körülbelül 2-2,5 óra, de megéri a várakozást.

