Elkészítése
A szép gombafejeket megtisztítjuk. Közvetlen a bundázás előtt megsózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő forró olajban(vagy zsírban) megsütjük a gombafejeket.
A szép gombafejeket megtisztítjuk. Közvetlen a bundázás előtt megsózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő forró olajban(vagy zsírban) megsütjük a gombafejeket.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A szép gombafejeket megtisztítjuk. Közvetlen a bundázás előtt megsózzuk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Bő forró olajban(vagy zsírban) megsütjük a gombafejeket.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.