Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Édes tészták

Tiroli kocka

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tésztát kifőzzük. A mazsolát rumban megáztatjuk. A tojássárgákat a vaníliás porcukorral és a vajjal habosra keverjük, majd a citrom reszelt héjával ízesítjük. Hozzákeverjük a tejfölt és a mazsolát, majd a tojásfehérjék kemény habját óvatosan beleforgatjuk. Hozzáadjuk a tésztát, belemorzsoljuk a túrót, és jól összekeverjük. A keveréket megvajazott és kristálycukorral megszórt tepsibe öntjük, majd előmelegített […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.05.23.

Hozzávalók

A tepsi kikenéséhez

A hintéshez

Elkészítése

A tésztát kifőzzük. A mazsolát rumban megáztatjuk. A tojássárgákat a vaníliás porcukorral és a vajjal habosra keverjük, majd a citrom reszelt héjával ízesítjük. Hozzákeverjük a tejfölt és a mazsolát, majd a tojásfehérjék kemény habját óvatosan beleforgatjuk. Hozzáadjuk a tésztát, belemorzsoljuk a túrót, és jól összekeverjük.

A keveréket megvajazott és kristálycukorral megszórt tepsibe öntjük, majd előmelegített sütőben szép aranysárgára sütjük. Forrón, vaníliás porcukorral megszórva tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is