Elkészítése
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Lisztbe, majd tejjel összekevert tojásba mártjuk és petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk.
Olajban fedő alatt kisütjük.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Lisztbe, majd tejjel összekevert tojásba mártjuk és petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk. Olajban fedő alatt kisütjük.
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Lisztbe, majd tejjel összekevert tojásba mártjuk és petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk. Olajban fedő alatt kisütjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk.
Lisztbe, majd tejjel összekevert tojásba mártjuk és petrezselyemzölddel összekevert zsemlemorzsába forgatjuk.
Olajban fedő alatt kisütjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.