Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Torta receptek

Charlotte torta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A 6 tojásból piskótát sütünk. Amikor a piskóta elkészült, még melegen feltekerjük, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, kitekercseljük, és ízlés szerinti lekvárral megkenjük, majd ujjnyi vastagra szeleteljük. Egy nagyobb edényt kibélelünk folpackkal, majd az edény alját és oldalát kirakjuk a piskótaszeletekkel. Ezt követően beleöntjük a krémet, és a tetejét befedjük a maradék piskótaszeletekkel. A folpackot […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.02.

Piskóta tésztához

A krémhez

Elkészítése

A 6 tojásból piskótát sütünk. Amikor a piskóta elkészült, még melegen feltekerjük, majd hagyjuk kihűlni. Miután kihűlt, kitekercseljük, és ízlés szerinti lekvárral megkenjük, majd ujjnyi vastagra szeleteljük.

Egy nagyobb edényt kibélelünk folpackkal, majd az edény alját és oldalát kirakjuk a piskótaszeletekkel. Ezt követően beleöntjük a krémet, és a tetejét befedjük a maradék piskótaszeletekkel. A folpackot ráhajtjuk a tetejére, és a hűtőszekrénybe tesszük, ahol egy napig hagyjuk állni. Másnap egy tányérra kiborítjuk, és máris szeletelhető, fogyasztható.

Krém elkészítése:

Egy nagyobb edényben összemelegítjük a joghurtot a zselatinnal, ügyelve arra, hogy ne forraljuk fel. Ízlés szerint cukrot adunk hozzá. Amikor a krém langyosra hűlt, hozzáadjuk a felvert habtejszínt. Ha szeretnénk, barackot vagy más gyümölcsöt is keverhetünk a krémbe.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is