Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Egytálételek

Pörkölt, tokány, pecsenye

Birkapörkölt belsőségekkel

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Az apróra vágott vöröshagymát a felolvasztott zsíron megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott fehér és zöld paprikát, paradicsomot. Összesütjük egy kicsit és hozzáadjuk a pirospaprikát, majd ezzel is kicsit sütjük, hogy finom illata legyen a fűszerpaprikának. Ezután hozzáadjuk a húst a belsőségekkel és takaréklángon hagyjuk, hogy a hús levet engedjen, majd ezután fokozatosan adagoljuk hozzá […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Beküldte: 2020.12.07.

Pörkölt

Köret

Elkészítése

Az apróra vágott vöröshagymát a felolvasztott zsíron megpirítjuk. Ezután hozzáadjuk az apróra vágott fehér és zöld paprikát, paradicsomot. Összesütjük egy kicsit és hozzáadjuk a pirospaprikát, majd ezzel is kicsit sütjük, hogy finom illata legyen a fűszerpaprikának.

Ezután hozzáadjuk a húst a belsőségekkel és takaréklángon hagyjuk, hogy a hús levet engedjen, majd ezután fokozatosan adagoljuk hozzá a vizet. Az a lényeg, hogy szép és sűrű szaftja legyen a pörköltnek mire megfő. Sóval és borssal ízesítjük ízlés szerint.

Ameddig a pörkölt fő, meghámozzuk a burgonyát és enyhén sós, babérleveles vízben megfőzzük azt. A kész pörköltet a burgonyával tálaljuk.

Tálaláskor savanyúsággal kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is