Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Palacsinta receptek

Pudingos palacsintatorta (tk lisztből)

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet, a vizet, a cukrot, a tojást és a sót kézi robotgéppel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a tejet és az étolajat, majd alaposan összedolgozzuk. A palacsintasütőbe pár csepp zsiradékot teszünk és felforrósítjuk, majd alacsony lángon elkezdjük kisütni a palacsintákat. Oldalanként 25-30 másodpercig sütjük. A pudingot a tejjel és a cukorral a tasakon leírtak szerint elkészítjük. […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
150 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2020.12.09.

Palacsinta

Töltelék

Díszítéshez

Elkészítése

A lisztet, a vizet, a cukrot, a tojást és a sót kézi robotgéppel csomómentesre keverjük. Hozzáadjuk a tejet és az étolajat, majd alaposan összedolgozzuk.

A palacsintasütőbe pár csepp zsiradékot teszünk és felforrósítjuk, majd alacsony lángon elkezdjük kisütni a palacsintákat.

Oldalanként 25-30 másodpercig sütjük.

A pudingot a tejjel és a cukorral a tasakon leírtak szerint elkészítjük.

Egy mély, palacsinta méretű tálat kibélelünk folpackkal és belerétegezzük a palacsintát a pudinggal, majd legalább 4-5 órára hűtőbe tesszük, hogy a puding lehűljön és megszilárduljon.

Ezután ráhelyezünk egy tányért/tálcát, egy határozott mozdulattal átfordítjuk és leszedjük róla a folpackot.

A tetejére rákenjük a mogyorókrémet. Az étcsokit gőz felett megolvasztjuk, majd még melegen körbe locsoljuk vele a torta peremét és amíg meg nem szilárdul a csoki, gyümölcsökkel bedíszítjük.

Hűtőszekrénybe téve tároljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Valentin napi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Desszert
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is