Elkészítése
A sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszeljük, a hagymát apró kockákra vágjuk.
Egy tálba belerakjuk a sárgarépát és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a majonézet.
Petrezselyemzölddel megszórhatjuk és elkeverjük.
A sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszeljük, a hagymát apró kockákra vágjuk. Egy tálba belerakjuk a sárgarépát és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a majonézet. Petrezselyemzölddel megszórhatjuk és elkeverjük.
A sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszeljük, a hagymát apró kockákra vágjuk. Egy tálba belerakjuk a sárgarépát és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a majonézet. Petrezselyemzölddel megszórhatjuk és elkeverjük.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A sárgarépát kis lyukú reszelőn lereszeljük, a hagymát apró kockákra vágjuk.
Egy tálba belerakjuk a sárgarépát és a hagymát, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a cukrot és a majonézet.
Petrezselyemzölddel megszórhatjuk és elkeverjük.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.