Elkészítése
Az almalevet egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a nádcukrot, az egész fahéjat és szegfűszeget.
Ezeket együtt felforraljuk, majd hőálló pohárba, bögrébe töltjük és fogyasztjuk.
Az almalevet egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a nádcukrot, az egész fahéjat és szegfűszeget. Ezeket együtt felforraljuk, majd hőálló pohárba, bögrébe töltjük és fogyasztjuk.
Az almalevet egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a nádcukrot, az egész fahéjat és szegfűszeget. Ezeket együtt felforraljuk, majd hőálló pohárba, bögrébe töltjük és fogyasztjuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
Az almalevet egy lábasba öntjük, majd hozzáadjuk a nádcukrot, az egész fahéjat és szegfűszeget.
Ezeket együtt felforraljuk, majd hőálló pohárba, bögrébe töltjük és fogyasztjuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.