Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát és a felvágottat felkockázom. Készítek egy kis rántást a lisztből és az olajból, amire ráöntöm a paradicsomlevet. Fűszerezem sóval, borssal, bazsalikommal illetve ízlés szerint egy kis cukorral. A tésztához a vizet felforralom kevés sóval. Egy serpenyőben vajat olvasztok, majd megdinsztelem benne a hagymát és a felkockázott párizsit (válasszunk ízesebbet, mint pl a marhapárizsi, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
30 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.09.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát és a felvágottat felkockázom. Készítek egy kis rántást a lisztből és az olajból, amire ráöntöm a paradicsomlevet. Fűszerezem sóval, borssal, bazsalikommal illetve ízlés szerint egy kis cukorral.

A tésztához a vizet felforralom kevés sóval.

Egy serpenyőben vajat olvasztok, majd megdinsztelem benne a hagymát és a felkockázott párizsit (válasszunk ízesebbet, mint pl a marhapárizsi, de nagyon finom vadász, zala vagy olasz felvágottal is).

Az elkészült tésztáról leszűröm a vizet, majd a serpenyőbe keverem a már lepirított felvágotthoz.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Olasz Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is