Elkészítése
Az előnyújtott leveles tésztát tekerjük ki, majd a papírral együtt helyezzük bele a tepsibe (20*30 cm) úgy, hogy pereme is legyen. Ezután tegyük be a hűtőbe, míg elkészítjük a tölteléket.
A sárgabarackot mossuk meg, majd vágjuk félbe és távolítsuk el a magját.
A porcukorhoz adjuk hozzá a mascarponét, a tejfölt, a vaníliás cukrot, a citromlevet és robotgéppel keverjük simára (ízlés szerint több cukrot is adhatunk hozzá). Ezután adjuk hozzá a tojássárgákat, keverjük alaposan össze, majd adjuk hozzá a pudingport (vagy keményítőt) és szintén keverjük simára.
Vegyük ki a tésztát a hűtőből, egyenletesen kanalazzuk rá a simára kevert tölteléket, majd ízlés szerint rakjuk ki a félbevágott sárgabarackkal.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten 45-50 perc alatt süssük szép aranybarnára (én légkeverésnél 170 fokon, 45 percig sütöttem).
A sütőből kivéve a tepsiben hagyjuk teljesen kihűlni.










