Elkészítése
A leszűrt és leöblített csicseriborsót pépesítjük citromlé, olívaolaj, só, tahini és kevés víz hozzáadásával. Ezután ízlés szerint adunk hozzá fűszereket.
A leszűrt és leöblített csicseriborsót pépesítjük citromlé, olívaolaj, só, tahini és kevés víz hozzáadásával. Ezután ízlés szerint adunk hozzá fűszereket.
A leszűrt és leöblített csicseriborsót pépesítjük citromlé, olívaolaj, só, tahini és kevés víz hozzáadásával. Ezután ízlés szerint adunk hozzá fűszereket.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A leszűrt és leöblített csicseriborsót pépesítjük citromlé, olívaolaj, só, tahini és kevés víz hozzáadásával. Ezután ízlés szerint adunk hozzá fűszereket.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.