Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pudingport kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd a forrásban lévő cukorral ízesített tejhez adjuk, sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve kihűtjük. A margarint habosra keverjük majd hozzáadjuk a cukrozott pudingot. A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával és szükség szerinti tejjel (nekem 4 ek tejre volt szükségem) majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
8 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
scarlett69
Beküldte: 2020.12.12.

A kekszes réteghez

A krémhez

A felső réteghez

A díszítéshez

Elkészítése

A pudingport kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd a forrásban lévő cukorral ízesített tejhez adjuk, sűrűre főzzük, majd a tűzről levéve kihűtjük. A margarint habosra keverjük majd hozzáadjuk a cukrozott pudingot.

A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával és szükség szerinti tejjel (nekem 4 ek tejre volt szükségem) majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.

Rásimítjuk a pudingos krémet, majd a habbá vert tejszínt.

Reszelt csokival megszórjuk, forró vízbe mártott éles késsel kockákra vágjuk és akár azonnal tálalhatjuk is, de még finomabb ha egy éjszakát pihen a hűtőben.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Gluténmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak
scarlett69
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is