Elkészítése
A 12 tojásból készítünk egy nagy piskótát, amelyet hagyunk teljesen kihűlni, majd három egyenlő lapra vágunk. Ha nehézséget okoz a piskótát egyben három részre vágni, akkor süthetünk három különálló piskótát is 4-4 tojásból, így könnyebb lesz velük dolgozni.
Miután a piskótalapok elkészültek, elővesszük a sütőpapírra rajzolt Playboy nyuszi mintát, ráhelyezzük a piskótalapra, és óvatosan körbevágjuk késsel. Ugyanezt megismételjük a másik két piskótalappal is, így mindhárom lap nyuszi formájú lesz.
A krém elkészítéséhez az eper levét leszűrjük, és hozzáadunk egy deci vizet. Belekeverjük a vaníliás pudingport és a boleró port, majd csomómentesre keverjük és sűrűre főzzük. Közben a tejszínt habverővel kemény habbá verjük, és a hab egynegyedébe két csepp ételfestéket keverünk, hogy rózsaszínű legyen.
A piskótalapokat rétegezve töltjük meg: az első lapot megkenjük fehér tejszínhabbal, eperdarabokat szórunk rá, majd meglocsoljuk a pudingos masszával. Erre ráhelyezzük a második piskótalapot, és ugyanígy megkenjük és töltjük. A harmadik piskótalapot végül simán rózsaszín tejszínhabbal vonjuk be.
A tortát tetszés és fantázia szerint díszíthetjük, hogy igazán egyedi és látványos legyen.
