Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Pulyka Wellington módra

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A húsokat megmossuk és szárazra töröljük. Sóval-borssal fűszerezzük. Egy serpenyőben kevés olívaolajon mindegyik oldalát átsütjük és félretesszük. A diót aprítóba tesszü vagy ledaráljuk, majd száraz serpenyőben pirítani kezdjük. A gombát és a hagymát szintén aprítjuk és a dióhoz keverjük. Kiterítünk egy darab folpackot, amire 3 rétegben elhelyezzük a sonkát. A sonkára kerül a gombás-diós keverék […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.15.

Hozzávalók

Elkészítése

A húsokat megmossuk és szárazra töröljük. Sóval-borssal fűszerezzük. Egy serpenyőben kevés olívaolajon mindegyik oldalát átsütjük és félretesszük.

A diót aprítóba tesszü vagy ledaráljuk, majd száraz serpenyőben pirítani kezdjük. A gombát és a hagymát szintén aprítjuk és a dióhoz keverjük.

Kiterítünk egy darab folpackot, amire 3 rétegben elhelyezzük a sonkát.

A sonkára kerül a gombás-diós keverék is, majd a hús, amit előtte jól átkenünk a mustárral. A folpack segítségével feltekerjük és 10 percre a fagyasztóba tesszük.

Kinyújtjuk a tésztát, ezt szintén folpackra tesszük. A fagyasztóból kivesszük a húst, leszedjük óvatosan a folpackot. Rátesszük a tésztára, majd a folpack segítségével beburkoljuk a húst.

A maradék tésztából kiszúró segítségével készíthetünk díszeket a tésztára. Tojássárgájával megkenjük és 200 fokon kb 30-40 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is