Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

10 dkg vajon megfonnyasztjuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a bacont is, majd a felezett májat is és fehéredésig pirítjuk. Belekeverünk mustárt, majoránnát és kb 1/2 dl vízzel felöntjük. Közben 5 dkg vajat felolvasztunk, hozzázúzzuk a fokhagymát, majd beletesszük az aprított snidlinget és petrezselymet, majd félretesszük. Az elkészült májat még melegen botmixerrel pépesítjük, beleöntjük a tejszínt […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.15.

Hozzávalók

Tetejére

Elkészítése

10 dkg vajon megfonnyasztjuk a felaprított hagymát. Hozzáadjuk a bacont is, majd a felezett májat is és fehéredésig pirítjuk. Belekeverünk mustárt, majoránnát és kb 1/2 dl vízzel felöntjük.

Közben 5 dkg vajat felolvasztunk, hozzázúzzuk a fokhagymát, majd beletesszük az aprított snidlinget és petrezselymet, majd félretesszük.

Az elkészült májat még melegen botmixerrel pépesítjük, beleöntjük a tejszínt és 5 dkg vajat, sózzuk és újra átkeverjük. Én most kapribogyót is kevertem bele.

Üvegbe öntjük és a tetejére kanalazunk a fűszeres vajból is. Egy éjszakát pihentetjük hűtőben fogyasztás előtt.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is