Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Zöldséges ételek

Töltött zöldségek

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A burgonyákat enyhén sós vízben majdnem készre főzzük, ezután kihűtjük de nem hámozzuk meg. Keresztben kettévágjuk és a belsejüket kivájjuk. A gombafejeket lehéjazzuk, kitörjük a tönköket, amiket apró kockákra vágunk. A kaliforniai paprikákat keresztben kettévágjuk, a csumáját kiszedjük, szárát levágjuk és az így előkészített zöldségeket egy kikent tepsire sorakoztatjuk. A töltelékhez a hozzávalókat apróra vágjuk, […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
pontycomb
Beküldte: 2020.12.16.

Hozzávalók

Töltelék

Tetejére

Elkészítése

A burgonyákat enyhén sós vízben majdnem készre főzzük, ezután kihűtjük de nem hámozzuk meg. Keresztben kettévágjuk és a belsejüket kivájjuk.

A gombafejeket lehéjazzuk, kitörjük a tönköket, amiket apró kockákra vágunk.

A kaliforniai paprikákat keresztben kettévágjuk, a csumáját kiszedjük, szárát levágjuk és az így előkészített zöldségeket egy kikent tepsire sorakoztatjuk.

A töltelékhez a hozzávalókat apróra vágjuk, hozzáadjuk a burgonya belsejét és a gomba tönkjeit, sózzuk, borsozzuk és belekanalazzuk a zöldségekbe.

190 fokra előmelegített sütőben nagyjából 20-22 percig sütjük, majd kivesszük a sütőből, elosztjuk rajtuk a reszelt sajtot és visszatesszük még kb 10 percre, hogy a sajt rájuk piruljon.

Friss kenyérrel és savanyúsággal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ételallergia: Tojásmentes receptek Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
pontycomb
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is