Elkészítése
A burgonyákat enyhén sós vízben majdnem készre főzzük, ezután kihűtjük de nem hámozzuk meg. Keresztben kettévágjuk és a belsejüket kivájjuk.
A gombafejeket lehéjazzuk, kitörjük a tönköket, amiket apró kockákra vágunk.
A kaliforniai paprikákat keresztben kettévágjuk, a csumáját kiszedjük, szárát levágjuk és az így előkészített zöldségeket egy kikent tepsire sorakoztatjuk.
A töltelékhez a hozzávalókat apróra vágjuk, hozzáadjuk a burgonya belsejét és a gomba tönkjeit, sózzuk, borsozzuk és belekanalazzuk a zöldségekbe.
190 fokra előmelegített sütőben nagyjából 20-22 percig sütjük, majd kivesszük a sütőből, elosztjuk rajtuk a reszelt sajtot és visszatesszük még kb 10 percre, hogy a sajt rájuk piruljon.
Friss kenyérrel és savanyúsággal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!









