Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat kifilézzük, majd fűszerezzük. A spárgát sós-cukros vízben előfőzzük. Elkészítjük a besamel mártást. A vajat felhevítjük, majd rászórjuk a lisztet és kis ideig pirítjuk, majd felengedjük a tejjel, csomómentesre keverjük és sűrűre főzzük. A spenótot kevés vajon a fokhagymakrémmel megfonnyasztjuk. A húsokat kevés vajon elősütjük és tepsibe helyezzük. Tetejére halmozzuk a spenótot és a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat kifilézzük, majd fűszerezzük.

A spárgát sós-cukros vízben előfőzzük.

Elkészítjük a besamel mártást. A vajat felhevítjük, majd rászórjuk a lisztet és kis ideig pirítjuk, majd felengedjük a tejjel, csomómentesre keverjük és sűrűre főzzük.

A spenótot kevés vajon a fokhagymakrémmel megfonnyasztjuk.

A húsokat kevés vajon elősütjük és tepsibe helyezzük. Tetejére halmozzuk a spenótot és a spárgát. Meglocsoljuk besamel mártással és teszünk rá reszelt sajtot.

Előmelegített sütőben kb 20 percig sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is