Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkecombokat kicsontozzuk pillangóvágással: a hús közepétől kifelé bevágjuk mindkét oldalon és kihajtjuk. Kicsit kiklopfoljuk, majd fűszerezzük mindkét oldalát. Besamel mártást készítünk. A vajat felhevítjük, picit sózzuk, liszttel megszórjuk és langyos tejjel felöntjük, majd simára keverjük. Fűszerezzük ízlés szerint és tejöllel elkeverjük. A húst serpenyőben kevés zsiradékon elősütjük. A mirelit zöldséget sós vízben előfőzzük. Egy […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Danadi's Kitchen
Beküldte: 2020.12.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkecombokat kicsontozzuk pillangóvágással: a hús közepétől kifelé bevágjuk mindkét oldalon és kihajtjuk. Kicsit kiklopfoljuk, majd fűszerezzük mindkét oldalát.

Besamel mártást készítünk. A vajat felhevítjük, picit sózzuk, liszttel megszórjuk és langyos tejjel felöntjük, majd simára keverjük. Fűszerezzük ízlés szerint és tejöllel elkeverjük.

A húst serpenyőben kevés zsiradékon elősütjük. A mirelit zöldséget sós vízben előfőzzük. Egy jénait kizsírozunk, belehelyezzük a húsokat és erre halmozzuk a zöldségeket.

Leöntjük besamel mártással, reszelt sajttal megszórjuk és előmelegített sütőben kb 35 percig sütjük 200 fokon.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Danadi's Kitchen
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is