Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A csirkét megmossuk, szárazra töröljük és alaposan besózzuk kívül-belül. Hátával lefele egy tűzálló tálba rakjuk és a combokat összekötjük egy spárgával. Kevés kacsazsírral megkenjük a bőrét. Alsó-felső sütési módra állítjuk a sütőt és 200-220 fokra előmelegítjük. 50-70 percig sütjük, néha meglocsoljuk a zsírral és a kisült húslével. A sütési idő a csirke méretétől függ. A […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Veronica
Beküldte: 2020.12.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A csirkét megmossuk, szárazra töröljük és alaposan besózzuk kívül-belül.

Hátával lefele egy tűzálló tálba rakjuk és a combokat összekötjük egy spárgával. Kevés kacsazsírral megkenjük a bőrét.

Alsó-felső sütési módra állítjuk a sütőt és 200-220 fokra előmelegítjük. 50-70 percig sütjük, néha meglocsoljuk a zsírral és a kisült húslével.

A sütési idő a csirke méretétől függ. A magas hőmérséklet miatt a bőre rögtön ropogós lesz, így a szaftot magában tartja, nem szárad ki a hús. Félidőben fordítsuk meg, hogy a melle alul legyen.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Veronica
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is