Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyümölcs levesek

Leves receptek

Hideg áfonyaleves citromhabbal

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A dzsemet a borban megfőzzük. A tejbe elkeverjük a lisztet, fahéjat, citromhéjat, és a cukrot. Ezt a keveréket hozzáadjuk a boros dzsemhez, felforraljuk, és szitán átszűrjük. Jól lehűtjük , tetejét citrommal ízesített felvert tejszínhabbal díszítjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.06.16.

Hozzávalók

Elkészítése

A dzsemet a borban megfőzzük. A tejbe elkeverjük a lisztet, fahéjat, citromhéjat, és a cukrot. Ezt a keveréket hozzáadjuk a boros dzsemhez, felforraljuk, és szitán átszűrjük. Jól lehűtjük , tetejét citrommal ízesített felvert tejszínhabbal díszítjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is