Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gombóc levesek

Leves receptek

Májgombóc leves

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A zöldségeket karikákra szeleteljük, majd 1 evőkanál olajon, kevés vízzel és a többi hozzávalóval együtt puhára főzzük. Amikor megpuhultak, felöntjük a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraljuk. Közben a zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk. Hozzákeverjük a tojást, a libamájpástétomot és a petrezselyemzöldet. Ha a keverék nem elég szilárd, zsemlemorzsát adunk hozzá, amíg megfelelő állagúvá válik. Vizes kézzel […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.06.

Hozzávalók

A gombóchoz

Elkészítése

A zöldségeket karikákra szeleteljük, majd 1 evőkanál olajon, kevés vízzel és a többi hozzávalóval együtt puhára főzzük. Amikor megpuhultak, felöntjük a megfelelő mennyiségű vízzel és felforraljuk.

Közben a zsemlét beáztatjuk, majd kifacsarjuk. Hozzákeverjük a tojást, a libamájpástétomot és a petrezselyemzöldet. Ha a keverék nem elég szilárd, zsemlemorzsát adunk hozzá, amíg megfelelő állagúvá válik. Vizes kézzel gombócokat formázunk belőle.

A forrásban lévő levesbe tesszük a gombócokat, és addig főzzük, amíg a gombócok meg nem puhulnak.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tejmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is