Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Töltött húsok

Petrezselymes burgonya és aszalt szilvával töltött karaj

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A krumplikat megpucoljuk, feldaraboljuk és megfőzzük. Ha megfőtt leszűrjük és kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az aprított petrezselymet és összeforgatjuk. Ha elkészült félreteszük. A karajt kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk majd ráteszünk a szelet sajtot és 3 szem aszalt szilvát. Két oldalról behatjuk és felgöngyönljük, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk. Ezután nem túl bő és […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
75 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Tindy84
Beküldte: 2020.12.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A krumplikat megpucoljuk, feldaraboljuk és megfőzzük. Ha megfőtt leszűrjük és kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk az aprított petrezselymet és összeforgatjuk. Ha elkészült félreteszük.

A karajt kiklopfoljuk és sózzuk, borsozzuk majd ráteszünk a szelet sajtot és 3 szem aszalt szilvát. Két oldalról behatjuk és felgöngyönljük, majd lisztbe, tojásba és morzsába forgatjuk. Ezután nem túl bő és forró olajban kisütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Vacsora
Tindy84
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is