Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Hal receptek

Filézett, rántott ponty petrezselymes pirított gombával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A halat lesózzuk és állni hagyjuk, hogy a só kivegye a vizet a halból. Addig elkészítjük a gombát. A gombát megtisztítjuk és vastagbab szeletekre vágjuk. A megtisztított hagymát félfőre, a petrezselymet apróra vágjuk. Az olajat felhevítjük, rádobjuk a hagymát és megdinszteljük. Rátesszük a gombát és együtt tovább pirítjuk. Végezetül megszórjuk a felaprított petrezselyemlevéllel és rövid […]

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Szekeres Lajosne Klari
Beküldte: 2020.12.22.

Hozzávalók

Elkészítése

A halat lesózzuk és állni hagyjuk, hogy a só kivegye a vizet a halból.

Addig elkészítjük a gombát. A gombát megtisztítjuk és vastagbab szeletekre vágjuk. A megtisztított hagymát félfőre, a petrezselymet apróra vágjuk.

Az olajat felhevítjük, rádobjuk a hagymát és megdinszteljük. Rátesszük a gombát és együtt tovább pirítjuk. Végezetül megszórjuk a felaprított petrezselyemlevéllel és rövid idő alatt készre pirítjuk, közben sózzuk és borsozzuk.

A halat fűszerezzük borssal és szokásos módon bepanírozzuk: lisztbe, felvert tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk és bő, forró olajban kisütjük, majd papírtörlőre szedjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Szilveszteri receptek Konyha: Magyar Évszak: Tél Ételallergia: Tejmentes receptek Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Haladóknak Fogás: Ebéd
Szekeres Lajosne Klari
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is