Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Fánkok

Nagyi receptjei

Kakaós fánk

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd ezt a keveréket a tejbe téve addig főzzük, amíg a massza el nem válik az edény falától. Miután kihűlt, hozzáadjuk a 4 tojást, és alaposan kikeverjük. Az így elkészült tésztát evőkanállal forró olajba szaggatjuk, és aranybarnára sütjük. A kisült fánkokat kakaós porcukorba forgatjuk, majd tálalhatjuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.04.

Hozzávalók

Elkészítése

A lisztet összekeverjük a sütőporral, majd ezt a keveréket a tejbe téve addig főzzük, amíg a massza el nem válik az edény falától. Miután kihűlt, hozzáadjuk a 4 tojást, és alaposan kikeverjük. Az így elkészült tésztát evőkanállal forró olajba szaggatjuk, és aranybarnára sütjük. A kisült fánkokat kakaós porcukorba forgatjuk, majd tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is