Elkészítése
Tészta:
Gőz fölött megolvasztjuk a vajat és a mézet, majd hozzákeverjük a tojást. Ezután a többi hozzávalót is hozzáadjuk, végül pedig a 40 dkg liszttel összegyúrjuk a tésztát. A tésztát három egyenlő részre osztjuk, és mindegyiket tepsi hátulján kisütjük.
Krém:
Közben elkészítjük a pudingokat. Külön-külön 4 dl tejben megfőzzük a pudingokat: a vaníliás pudingot vaníliás cukorral, a puncs pudingot pedig rummal ízesítjük. A pudingokat félretesszük hűlni, de időnként megkeverjük, hogy ne legyenek csomósak.
A cukrot és a margarint habosra keverjük. A kihűlt pudingot is alaposan átkeverjük géppel, majd hozzáadjuk a vajkrémet.
Összeállítás:
A tésztalapokat megtöltjük: alulra kerül a puncs krém, felülre pedig a vaníliás krém.
Máz:
Végül elkészítjük a csokitetőt: 3 evőkanál tejben megolvasztjuk a margarint. A cukrot, a kakaót és a csokipudingot összekeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott margarinhoz. Így egy sűrű krémet kapunk, amely kiválóan alkalmas a bevonásra.

