Elkészítése
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd egy 18 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk. Előmelegített 180 fokos sütőben süssük 10 percig.
Készítsük el a tölteléket. Ehhez az ételszínezék kivételével az összes hozzávalót mérjük tálba és botmixerrel alaposan keverjük össze. Ezután osszuk ketté a tésztát és az egyik felébe keverjük bele az ételszínezéket, a másikkal ne csináljunk semmit.
A zabpelyhes alapra kezdjük el rákanalazni a tölteléket úgy, hogy egy kanál sárga krémet teszünk középre, erre jön a rózsaszín krém, majd a sárga…. amíg el nem fogy. Magától szét fog terülni!
Tegyük vissza a sütőbe és 160 fokon süssük további 50 percig. A sütőből kivéve hagyjuk kissé kihűlni, majd azonnal fogyaszthatjuk. Másnap is finom.









