Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gyümölcsös joghurtot, a vanília cukrot, a kristálycukrot, a zselatint csomómentesen elkeverjük, és lassú tűzön felmelegítjük, de nem forraljuk, mert kitúrósodhat. Amíg a joghurt hűl, a tejszínhabot habverő géppel jól felverjük keményre. Folpackkal kibéleljük az őzgerincformát, belerakjuk a gyümölcsök felét, a nagyobb szemeket feldaraboljuk. A kihűlt joghurtot összekeverjük a tejszínhabbal, az őzgerincformába öntjük, és a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.06.

Hozzávalók

Elkészítése

A gyümölcsös joghurtot, a vanília cukrot, a kristálycukrot, a zselatint csomómentesen elkeverjük, és lassú tűzön felmelegítjük, de nem forraljuk, mert kitúrósodhat.

Amíg a joghurt hűl, a tejszínhabot habverő géppel jól felverjük keményre.

Folpackkal kibéleljük az őzgerincformát, belerakjuk a gyümölcsök felét, a nagyobb szemeket feldaraboljuk.

A kihűlt joghurtot összekeverjük a tejszínhabbal, az őzgerincformába öntjük, és a többi gyümölcsöt beleszórjuk.

A tetejét szintén folpackkal befedjük, a hűtőbe tesszük 3-4 órára. Tálalásnál a tetejét is díszíthetjük gyümölccsel.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is