Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombafejekből a tönköt kitörjük. Megtisztítjuk a fejeket és sózzuk, borsozzuk. A tönköket és a medvehagymát kisebb darabokra vágjuk és az olvasztott vajon kissé mzgdinsztleljük. Közben sózzuk, borsozzuk és kakukkfűvel ízesítjük. Levesszük a tűzről és beleforgatjuk a juhtúrót is, összekeverjük. A gombafejekbe beletöltjük a jutúrós tölteléket és mindegyik tetejére tejfölt simítunk. Kivajazott jénaiba tesszük a […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 adag
Mennyibe kerül?
Olcsó
Malnahab
Beküldte: 2021.01.05.

Hozzávalók

Elkészítése

A gombafejekből a tönköt kitörjük. Megtisztítjuk a fejeket és sózzuk, borsozzuk.

A tönköket és a medvehagymát kisebb darabokra vágjuk és az olvasztott vajon kissé mzgdinsztleljük. Közben sózzuk, borsozzuk és kakukkfűvel ízesítjük.

Levesszük a tűzről és beleforgatjuk a juhtúrót is, összekeverjük.

A gombafejekbe beletöltjük a jutúrós tölteléket és mindegyik tetejére tejfölt simítunk.

Kivajazott jénaiba tesszük a gombafejeket, majd újhagymát és spárgát teszünk mellé. Alufóliával lefedjük és 180 fokra melegített sütőben kb 20 perc alatt megsütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Tavasz Ételallergia: Vegetáriánus receptek Ár: Olcsó Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Vacsora
Malnahab
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is