Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Pulyka

Szárnyas receptek

Pulyka saslik

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A pulykamellet előző nap felkockázom, nem túl kicsire, hogy a pálcára szépen rá lehessen fűzni. A páchoz a hozzávalókat jól összekeverem, majd ráöntöm a pulykamellre, jól összekeverem és egy éjszakára a hűtőbe rakom. Másnap a gombát megtisztítom és félbe vágom. A hagymát megpucolom, félbe vágom és vastagabb szeletekra vágom. A szalonnát felkockázom nem túl vékonyra. […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
3 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
agi1112
Beküldte: 2021.01.18.

Hozzávalók

A páchoz

Elkészítése

A pulykamellet előző nap felkockázom, nem túl kicsire, hogy a pálcára szépen rá lehessen fűzni.

A páchoz a hozzávalókat jól összekeverem, majd ráöntöm a pulykamellre, jól összekeverem és egy éjszakára a hűtőbe rakom.

Másnap a gombát megtisztítom és félbe vágom. A hagymát megpucolom, félbe vágom és vastagabb szeletekra vágom.

A szalonnát felkockázom nem túl vékonyra. Nekem kb 2*1 cm-es darabok lettek. A kolbászt felkarikázom.

Előveszem a saslikhoz a pálcákat és szépen feltűzöm a hozzávalókat tetszőleges sorrendben. Én húst raktam alulra, arra jött egy darab szalonna, hagyma ,ismét husi, gomba, kolbász, hagyma, szalonna, husi és a tetejét gombával zártam. Nekem összesen 8 db saslik lett.

A sütőt előmelegítem 180 fokra. A saslikat belefektetem egy jénaiba, lekenem pici olajjal, alufóliával lefedem és berakom a sütőbe kb 50-60 perce 180 fokra. Ekkor leveszem róla az alufóliát és további 15 percig sütöm, hogy kissé megpiruljon.

Héjában sült rozmaringos burgonyával tálalom.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
agi1112
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is