Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A darált húst összedolgozzuk a finomra reszelt hagymával, a sóval és a borssal, majd vizes kézzel apró golyókat formázunk a masszából. Az olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát, majd fehéredésig pirítjuk rajta a gombócokat. Felengedjük a paradicsomlével, majd ízesítjük a fűszerekkel és fedő alatt puhára főzzük. Ha a hús puha, akkor beleforgatjuk a kifőtt, és […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
6 adag
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Andrea Papikné Veress
Beküldte: 2021.01.21.

Gombócokhoz

Továbbá

Elkészítése

A darált húst összedolgozzuk a finomra reszelt hagymával, a sóval és a borssal, majd vizes kézzel apró golyókat formázunk a masszából.

Az olajon üvegesre pároljuk a felkockázott hagymát, majd fehéredésig pirítjuk rajta a gombócokat. Felengedjük a paradicsomlével, majd ízesítjük a fűszerekkel és fedő alatt puhára főzzük.

Ha a hús puha, akkor beleforgatjuk a kifőtt, és lecsepegtetett makarónit, valamint a lereszelt sajt kétharmadát.

Egy kevés zsemlemorzsával megszórt, közepes méretű, csatos tortaformába simítjuk és megszórjuk a maradék reszelt sajttal.

180 fokra előmelegített sütőben kb 15 perc alatt megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd leemeljük róla a csatos karikát és kínáljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Konyha: Magyar Évszak: Egész évben Ár: Megfizethető Gyakorlat: Kezdőknek Fogás: Ebéd
Andrea Papikné Veress
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is