Elkészítése
Tészta:
A tojássárgáját a porcukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kakaóport és a meleg vizet, és tovább keverjük, amíg habos nem lesz. Ezután hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, majd óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjéből felvert habot. A tésztát 175 fokon 25-30 percig sütjük.
Amikor a tészta megsült és kihűlt, két lapra vágjuk, majd egy fánkszúróval korongokat szúrunk ki belőle. Kettőt-kettőt a krémmel összeragasztunk, majd kívülről is bevonjuk a krémmel, végül kókuszreszelékbe forgatjuk.
Krém:
A vaníliás pudingport tejben sűrűre főzzük. Amikor a puding kihűlt, hozzáadjuk a margarint és a porcukrot, amelyeket előtte habosra kevertünk. Ezzel a krémmel kenjük meg a tészta közepét és oldalát, majd kókuszreszelékbe forgatjuk. A tetejére csokimázat készítünk és ráöntjük a süteményre.


