Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Karamellás sütik

Piték, lepények

Karamellizállt lepény

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A tészta hozzávalóit egy nagy tálban alaposan összedolgozzuk. Majd fóliával letakarjuk, és hűtőben hagyjuk pihenni 1 órát. A pudingot megfőzzük. Az almát megmossuk, megpucoljuk és felszeleteljük. Egy lábasba tesszük a vajat mikor átmelegedett hozzáadjuk a cukrot és a felszeletelt almát. 15 percig összefőzzük, majd hagyjuk kihűlni. Ha letelt az idő, akkor kivesszük a tésztát. A […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.15.

Tészta

A karamellizált almához

A pudinghoz

Elkészítése

A tészta hozzávalóit egy nagy tálban alaposan összedolgozzuk. Majd fóliával letakarjuk, és hűtőben hagyjuk pihenni 1 órát.

A pudingot megfőzzük. Az almát megmossuk, megpucoljuk és felszeleteljük. Egy lábasba tesszük a vajat mikor átmelegedett hozzáadjuk a cukrot és a felszeletelt almát. 15 percig összefőzzük, majd hagyjuk kihűlni.

Ha letelt az idő, akkor kivesszük a tésztát. A felét kinyújtjuk, majd egy kivajazott, kilisztezett formába rakjuk. Erre rákenjük a vaníliapudingot, majd az almát.

A tészta megmaradt felét kinyújtjuk, és rárakjuk. 1 tojást felverünk, és megkenjük a tészta tetejét.

Előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is