Elkészítése
A salátát leveleire tépkedve megmossuk. A káposztát, hagymát, répát legyaluljuk, és enyhén sózzuk. A só által kibocsájtott levet leszűrjük, majd köménnyel, borecettel, olajjal összekeverve tálaljuk. Párolt, főtt húsok mellé adjuk.
A salátát leveleire tépkedve megmossuk. A káposztát, hagymát, répát legyaluljuk, és enyhén sózzuk. A só által kibocsájtott levet leszűrjük, majd köménnyel, borecettel, olajjal összekeverve tálaljuk. Párolt, főtt húsok mellé adjuk.
A funkció alkalmazásához kérlek, hogy jelentkezz be!
A salátát leveleire tépkedve megmossuk. A káposztát, hagymát, répát legyaluljuk, és enyhén sózzuk. A só által kibocsájtott levet leszűrjük, majd köménnyel, borecettel, olajjal összekeverve tálaljuk. Párolt, főtt húsok mellé adjuk.
A recept mobiltelefonon történő megnyitásához kövesd az alábbi két, egyszerű lépést:
Kérjük válassz, hogyan szeretnéd nyomtatni a receptet
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.
Örömmel vesszük, ha megosztod velünk és közösségünkkel a tapasztalatodat. Köszönjük!
Az értékeléshez jelentkezz be.