Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A kétféle lisztet összeszitáljuk egy deszkára, majd a közepébe mélyedést készítünk. Ebbe beleütjük a tojásokat, és rászórjuk a levendulát. Az egészet addig gyúrjuk, amíg szép fényes tésztát nem kapunk, amely már nem ragad a deszkához. A tésztát letakarva körülbelül 15 percig pihentetjük. Ezután vékonyra nyújtjuk, majd széles metéltre vágjuk. A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.17.

Hozzávalók

Citrommártás

Elkészítése

A kétféle lisztet összeszitáljuk egy deszkára, majd a közepébe mélyedést készítünk. Ebbe beleütjük a tojásokat, és rászórjuk a levendulát. Az egészet addig gyúrjuk, amíg szép fényes tésztát nem kapunk, amely már nem ragad a deszkához. A tésztát letakarva körülbelül 15 percig pihentetjük. Ezután vékonyra nyújtjuk, majd széles metéltre vágjuk. A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük, majd a citrommártásra szedjük.

A citrommártáshoz összeolvasztjuk a vajat és az olajat, majd puhára pároljuk benne a finomra vágott hagymát. Ezután hozzáreszeljük a fokhagymát és a citromhéjat. Meghintjük liszttel, kicsit lepirítjuk, majd felengedjük húslevessel és főzőtejszínnel. Az egészet összeforraljuk, sóval és borssal ízesítjük, végül belefacsarjuk a citromlevet. Azonnal tálaljuk a frissen kifőtt tésztával.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Cukormentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is