Elkészítése
Egy kapcsos tortaforma alját szorosan kirakjuk babapiskótával. A lereszelt almát 2 dl vízben puhára pároljuk. Közben a pudingporokat elkeverjük 2,5 dl vízzel, majd az almára öntjük, és sűrűsödésig főzzük. Ízlés szerint cukorral, fahéjjal és kevés citromlével ízesítjük, majd alaposan elkeverjük. A keverék felét melegen a babapiskótára öntjük. Ezután újabb réteg babapiskótát helyezünk rá, amelyet kissé belenyomkodhatunk az almás rétegbe, majd a maradék almás keveréket ráöntjük, és elsimítjuk a tetejét.
A tortát hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon. Miután megszilárdult, a tejszínt kemény habbá verjük, és a torta tetejére simítjuk. Ízlés szerint díszíthetjük bármivel, majd újra hűtőbe tesszük néhány órára. A torta ezután szépen szeletelhető.
