Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A sertéscombot vagy lapockát sózzuk, lisztbe forgatjuk, olajon mindkét oldalon elősütjük.Tűzálló tálra rakjuk egymás mellé. A virslit fölkarikázzuk, olajon megpároljuk, a húsra rakjuk. A hagymát apróra vágjuk olajon üvegesre sütjük felöntjük a paradicsomlével sózzuk borsozzuk, borókabogyóval összefőzzük, langyosan tejfölt keverünk bele, ráöntjük a húsra. Sütőben készre sütjük. Rizzsel tálaljuk.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.24.

Hozzávalók

Elkészítése

A sertéscombot vagy lapockát sózzuk, lisztbe forgatjuk, olajon mindkét oldalon elősütjük.Tűzálló tálra rakjuk egymás mellé. A virslit fölkarikázzuk, olajon megpároljuk, a húsra rakjuk. A hagymát apróra vágjuk olajon üvegesre sütjük felöntjük a paradicsomlével sózzuk borsozzuk, borókabogyóval összefőzzük, langyosan tejfölt keverünk bele, ráöntjük a húsra. Sütőben készre sütjük. Rizzsel tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is