Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.
Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Feltesszük a vizet a tésztának. A hagymát apróra vágjuk sózzuk, és fedő alatt megdinszteljük. Közbe cikkekre vágjuk a gombát és a sonkát. Mikor a hagyma kész, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és puhára pároljuk fedő alatt. Ezután a paradicsompürét és a sonkát hozzáadjuk a gombához és pirítjuk egy darabig. Ekkor adjuk hozzá a fűszereket. Ilyenkor […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.19.

Hozzávalók

Elkészítése

Feltesszük a vizet a tésztának. A hagymát apróra vágjuk sózzuk, és fedő alatt megdinszteljük. Közbe cikkekre vágjuk a gombát és a sonkát. Mikor a hagyma kész, rádobjuk a cikkekre vágott gombát, és puhára pároljuk fedő alatt.

Ezután a paradicsompürét és a sonkát hozzáadjuk a gombához és pirítjuk egy darabig. Ekkor adjuk hozzá a fűszereket.

Ilyenkor egy picit sűrű még a massza, ekkor lehet hozzáadni egy kis paradicsomlét.

Ezzel még főzzük egy kicsit, majd a tésztát öblítés nélkül belekeverjük. Reszelt sajttal tálaljuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Konyha: Olasz Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is