Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Szószok

Medvehagyma pesto

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hagymát mossuk meg, majd vágjuk nagyobb darabokra (még a szárát is). Tegyük késes aprítóba a medvehagymát, a pirított fenyőmagot, a parmezánt, sót és borsot. Pépesítsük az egészet 1-2 perc alatt. Adjuk hozzá az olajat is és azzal is indítsuk el a gépet 1-2 percre. Szedjük a pestot egy kisebb üvegbe és a tetekére öntsünk […]

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2021.04.30.

Hozzávalók

Elkészítése

A hagymát mossuk meg, majd vágjuk nagyobb darabokra (még a szárát is).

Tegyük késes aprítóba a medvehagymát, a pirított fenyőmagot, a parmezánt, sót és borsot. Pépesítsük az egészet 1-2 perc alatt. Adjuk hozzá az olajat is és azzal is indítsuk el a gépet 1-2 percre.

Szedjük a pestot egy kisebb üvegbe és a tetekére öntsünk kevés olajat, így nem fog bebarnulni.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Alkalom: Vasárnapi receptek Évszak: Tavasz Ár: Kicsit drágább Gyakorlat: Kezdőknek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is