Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Gyerekbarát konyha

Töltött paradicsom

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A gombát kevés olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apró csíkokra vágott sonkát, és tovább pirítjuk. Ezután beletesszük a tejbe áztatott és jól kinyomkodott zsemlét, amit fokhagymával és fűszerekkel ízesítünk. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát is, amely segít összefogni a tölteléket. A keverékkel megtöltjük a paradicsomokat, ügyelve arra, hogy szépen megteljenek. A sajtszeletekből kis tappancsokat vágunk ki, amelyeket […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.30.

Hozzávalók

Díszítéshez

Elkészítése

A gombát kevés olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk az apró csíkokra vágott sonkát, és tovább pirítjuk. Ezután beletesszük a tejbe áztatott és jól kinyomkodott zsemlét, amit fokhagymával és fűszerekkel ízesítünk. Hozzáadjuk a zsemlemorzsát is, amely segít összefogni a tölteléket. A keverékkel megtöltjük a paradicsomokat, ügyelve arra, hogy szépen megteljenek.

A sajtszeletekből kis tappancsokat vágunk ki, amelyeket a paradicsomok alá helyezünk. A paradicsomok arcát majonézzel formázzuk meg, apró pöttyöket nyomva a szemek, a száj, és az orr helyére. Végül egy zöldséglevelet teszünk a paradicsomok tetejére, hogy teljes legyen a díszítés. Az így elkészített paradicsomokat tálalás előtt hűtőbe is tehetjük, hogy az ízek összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is