Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Sertés receptek

Sertésszeletek

Sertésszeletek erdei gombával

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A hússzeleteket először alaposan kiklopfoltam, majd mindkét oldalukat sóztam és borsoztam. Ezután lisztbe forgattam őket, hogy egy vékony bevonatot kapjanak, és forró olajban hirtelen átsütöttem, hogy a hús külseje szép aranybarna legyen. Eközben a vöröshagymát apróra vágtam, majd egy másik edényben olajon üvegesre pároltam. Amikor a hagyma megpuhult, megszórtam pirospaprikával, amit gyorsan elkevertem, hogy a […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.06.30.

Hozzávalók

A raguhoz

Elkészítése

A hússzeleteket először alaposan kiklopfoltam, majd mindkét oldalukat sóztam és borsoztam. Ezután lisztbe forgattam őket, hogy egy vékony bevonatot kapjanak, és forró olajban hirtelen átsütöttem, hogy a hús külseje szép aranybarna legyen.

Eközben a vöröshagymát apróra vágtam, majd egy másik edényben olajon üvegesre pároltam. Amikor a hagyma megpuhult, megszórtam pirospaprikával, amit gyorsan elkevertem, hogy a paprika ne égjen meg. Azonnal felöntöttem egy kevés vízzel, hogy egy ízletes alaplevet kapjak.

A félig átsült hússzeleteket a hagymás alaphoz adtam, majd hozzáadtam a felkarikázott paprikát, a felkockázott paradicsomot, és a feldarabolt gombaféléket is. Az egészet alaposan összekevertem, majd fedő alatt, gyakori kevergetés mellett puhára főztem a húst és a zöldségeket.

A főzés végén ízlés szerint utánafűszereztem, szükség esetén még egy kis sót vagy borsot adtam hozzá. Az étel akkor van készen, ha a hús teljesen puha, és az ízek szépen összeértek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is