Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Krumplisaláták

Saláta receptek

Lilahagymás burgonyasaláta

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

lőször a burgonyát alaposan megmossuk, majd héjában megfőzzük. Miután megfőtt, hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk és kockákra vágjuk. A lilahagymát megpucoljuk, felkarikázzuk, majd apróbb darabokra vágjuk. A felkockázott burgonyát és a hagymát egy nagyobb tálba tesszük. A salátalé elkészítéséhez összekeverjük a vizet az ecettel, cukorral és sóval, majd alaposan összekeverjük, hogy a cukor és a só […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.01.

Hozzávalók

Elkészítése

lőször a burgonyát alaposan megmossuk, majd héjában megfőzzük. Miután megfőtt, hagyjuk kihűlni, majd megpucoljuk és kockákra vágjuk. A lilahagymát megpucoljuk, felkarikázzuk, majd apróbb darabokra vágjuk. A felkockázott burgonyát és a hagymát egy nagyobb tálba tesszük.

A salátalé elkészítéséhez összekeverjük a vizet az ecettel, cukorral és sóval, majd alaposan összekeverjük, hogy a cukor és a só feloldódjon. Ezt a salátalevet ráöntjük a burgonyás-hagymás keverékre. A tetejét frissen őrölt borssal megszórjuk, majd a salátát pár órára hűtőszekrénybe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek.

Ez a saláta kiválóan illik rántott ételek mellé.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is