Elkészítése
Először az olajat felmelegítettem egy serpenyőben, majd hozzáadtam az apróra vágott fokhagymát. Amikor a fokhagyma elkezdett illatozni, beletettem a csíkokra vágott húst és a felszeletelt gombát. Pár perc alatt az egészet összepirítottam, majd hozzáadtam a pirospaprikát, amit alaposan elkevertem. Ezután felöntöttem a tejszínnel, és az egészet felforraltam.
Amikor a tejszín már bugyborékolt, hozzákevertem a felaprított piros és sárga paprikát, valamint a friss petrezselymet. Még néhány percig főztem, amíg az ízek jól összeértek és a paprika kicsit megpuhult. Végül belekevertem a reszelt sajtot, és ízlés szerint sóval, borssal ízesítettem.
Az ételt frissen aprított petrezselyemmel megszórva, csigatésztával tálaltam, így egy krémes és laktató fogást kaptam, ami biztosan elnyeri mindenki tetszését.
