Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Befőzés

Lekvárok

Meggydzsem

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

A meggy felét ledaráljuk, cukor nélkül sűrüsödésig fözzük. A cukorból, vízböl szirupot főzünk, hozzáadjuk az előfőzött meggyet, és az egészben hagyottat, és addig főzzük míg kocsonyásodni kezd. Forrón üvegbe rakjuk, és száraz gőzbe kihűtjük.

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2010.07.02.

Hozzávalók

Elkészítése

A meggy felét ledaráljuk, cukor nélkül sűrüsödésig fözzük. A cukorból, vízböl szirupot főzünk, hozzáadjuk az előfőzött meggyet, és az egészben hagyottat, és addig főzzük míg kocsonyásodni kezd. Forrón üvegbe rakjuk, és száraz gőzbe kihűtjük.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Vegetáriánus receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is