Elkészítése
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, és 1-2 órára a hűtőbe tesszük pihenni. A tésztából két cipót formálunk, majd mindkettőt kinyújtjuk, és nagy gáztepsi hátán megsütjük. A megsült tésztából két egyenlő kör alakú lapot vágunk ki.
A pudingporokat a cukorral és 2 dl vízzel simára keverjük. Egy nagy edényben 1 liter vizet felforralunk, majd ebben felfőzzük a pudingos masszát. Miután besűrűsödött, óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjékből felvert kemény habot, amelybe előzőleg 20 dkg porcukrot kevertünk. Az egészet tovább forraljuk 3-4 percig.
Az egyik sült lapot egy tortaformába helyezzük, köré kartonból készült, fóliával bevont keretet teszünk, és forrón ráöntjük a krémet. A másik lapot karamellmázzal bevonjuk, majd cikkekre vágjuk.
A karamellmáz elkészítéséhez a nescafét feloldjuk a tejben, hozzáadjuk a cukrot, és kis lángon folyamatosan kevergetjük, amíg besűrűsödik. Ezután levesszük a tűzről, és margarint keverünk hozzá.
A habtejszínt keményre felverjük, és a krém tetejére simítjuk. A maradék habból habrózsákat készítünk, amikkel a torta szélét körbevesszük.


