Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Oldalasok

Sertés receptek

Ragacsos oldalas

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Keverjük össze a pác hozzávalóit egy tálban. Tegyük bele a húsokat, és alaposan forgassuk meg őket, hogy minden oldalukat bevonja a pác. Fedjük le a tálat, és helyezzük a hűtőbe 1-2 órára, hogy a hús jól átjárja a pác íze. A pácban pácolt húsokat helyezzük egy tepsibe, és takarjuk le alufóliával. Süssük a sütőben, amíg […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Beküldte: 2012.07.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Keverjük össze a pác hozzávalóit egy tálban. Tegyük bele a húsokat, és alaposan forgassuk meg őket, hogy minden oldalukat bevonja a pác. Fedjük le a tálat, és helyezzük a hűtőbe 1-2 órára, hogy a hús jól átjárja a pác íze.

A pácban pácolt húsokat helyezzük egy tepsibe, és takarjuk le alufóliával. Süssük a sütőben, amíg a hús megpuhul. A sütés végén, ha szükséges, vegyük le a fóliát, és süssük a tetejét pirosra.

Burgonyapürével vagy rizzsel tálalhatjuk.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Ételallergia: Tojásmentes receptek
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is