Nincs megjeleníthető értesítés
A kiválasztott alapanyagokat hozzáadtuk a bevásárlólistához.
A hozzáadás sikertelen.
Nincs kiválasztva hozzávaló.

Kávés sütik

Gyümölcsös tiramisu

Értékelés:
1 Csillag2 Csillag3 Csillag4 Csillag5 CsillagLoading...
Megosztás:

Először elkészítjük a piskótát. A tojásfehérjét a cukorral és hideg vízzel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojássárgáját, és a sütőport. Az egészet egy 26 cm-es, kivajazott és lisztezett kerek formába öntjük, és 180 °C-on kb. 50 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz. Amíg a piskóta sül, elkészítjük a krémet. A tejszínt kemény […]

Elkészítési idő:
perc
Mennyiség:
adag
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Beküldte: 2012.07.03.

Hozzávalók

Elkészítése

Először elkészítjük a piskótát. A tojásfehérjét a cukorral és hideg vízzel kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a lisztet, a tojássárgáját, és a sütőport. Az egészet egy 26 cm-es, kivajazott és lisztezett kerek formába öntjük, és 180 °C-on kb. 50 percig sütjük, amíg aranybarna nem lesz.

Amíg a piskóta sül, elkészítjük a krémet. A tejszínt kemény habbá verjük, közben hozzáadjuk a zselatin fixet. A tojássárgáját habosra keverjük, majd hozzáadjuk a natúr sajtkrémet, és jól összekeverjük. A tojásfehérjét külön kemény habbá verjük, majd óvatosan beleforgatjuk a krémbe.

Amikor a piskóta kihűlt, a tetejére elrendezzük a friss málnát, majd rákenjük a tejszínes krémet, és elsimítjuk. A tetejét megszórjuk kakaóporral, majd a tortát legalább 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy a krém megdermedjen és az ízek összeérjenek.

Oszd meg velünk, hogy milyen lett!

Alkategóriák:
Nézd meg a feltöltő többi receptjét is